Porsche 718 Forum banner
21 - 40 of 61 Posts
Jak zauważył @Porsche2018, kredka (...jestem w Australii...) przyjmuje kolor otoczenia. Po zobaczeniu białego i kredki obok siebie pomyślałem, że oba wyglądają świetnie. Kredka miała jednak przewagę, ponieważ jej nieco mniej odblaskowy wygląd pozwala, aby kształt samochodu był najbardziej zauważalną cechą - co jest dobrą rzeczą w 718 - a nie sam kolor.

Mam Boxstera S w kolorze kredowym. Pierwotnie chciałem biały i siedziałem w salonie, agonizując nad dwoma 718 (białym i kredowym), ponieważ kredowy wyglądał wyjątkowo. Ostatecznie wybrałem kredowy i nie żałowałem. Czarne napisy i koła również bardzo do niego pasują i, jak pisali inni, wygląda inaczej w różnych światłach. Samochód jest piękny sam w sobie, ale myślę, że to kolor przyciągnął wzrok, facet przechodzący przez ulicę, gdy siedziałem w korku, żeby powiedzieć, jaki wspaniały samochód mam?. Spróbuję przesłać kilka zdjęć..

Myślę, że kolor "crayon" to coś w rodzaju rzeczy, którą się albo lubi, albo nienawidzi... Mi osobiście bardzo się podobał. Dealer miał na miejscu prawie dwa identyczne spect cgts, jeden w kolorze "crayon", a drugi w kolorze grafitowym. Podobały mi się oba kolory i uznałem, że "crayon" na żywo jest całkiem wyjątkowy, ale moja żona była absolutnie przeciwna, więc wziąłem grafitowy.

Kreda wygląda świetnie. Zastanawiam się tylko, czy to na PASM czy SPASM?
Mój samochód to SPASM. Uwielbiam go, ale naprawdę powinien być oferowany z podnośnikiem nosa. Zeskrobuję go codziennie, ale niezbyt mocno, dobrą rzeczą jest to, że przedni dyfuzor jest plastikowy i można go wymienić za około 175 dolarów. Mój przyjaciel zapytał mnie ostatnio, czy gdybym miał go ponownie skonfigurować, wziąłbym SPASM i odpowiedź brzmi: tak, oczywiście. Mam nadzieję, że Porsche zaoferuje podnośnik nosa w przyszłości.

Uwielbiam ten kolor i chcę, żeby niektórzy właściciele zamieścili zdjęcia swoich Crayon / Chalk 718s! Zapraszam do dyskusji na temat tego, co w nim kochasz lub nienawidzisz... to trudny kolor do uchwycenia na zdjęciach, ten prawie porcelanowy szary wygląda świetnie w rzeczywistości i czekając na przybycie mojego 2018 Chalk 718, miałem nadzieję zobaczyć kilka waszych!
Zakupiony 718 Boxster S w listopadzie 2018 roku. Kolor "Crayon" i czarny.
Często otrzymuję pozytywne komentarze na temat koloru - czasami podczas tankowania.
Zazwyczaj młodzi ludzie, którzy uważają, że kolor jest sportowy.
Załączyłem kilka zdjęć - gdy samochód był w salonie i na moim miejscu parkingowym w centrum miasta.

Attachments

Prawdę mówiąc, zakochałem się w tym kolorze. Zamierzam złożyć zamówienie na moje pierwsze w historii porsche, będzie to podstawowy cayman w kolorze kredowym z 20-calowymi felgami carrera s w kolorze czarnym z wysokim połyskiem. Jak już wspomniałem, zdjęcia nie oddają sprawiedliwości temu kolorowi. Widziałem go na żywo. To, co w nim uwielbiam, to między innymi to, że oszałamia wszystkich, tzn. patrzysz na samochód i myślisz: „co to k.. jest?” tzn. próbujesz rozgryźć, jaki to kolor. Jest nieuchwytny i tajemniczy 😜.

Uwielbiam ten kolor i chcę, żeby niektórzy właściciele zamieścili zdjęcia swoich Crayon / Chalk 718! Zapraszam do dyskusji na temat tego, co w nim kochasz lub nienawidzisz... to trudny kolor do uchwycenia na zdjęciach, ten prawie porcelanowy szary wygląda świetnie w rzeczywistości i czekając na przybycie mojego Chalk 718 z 2018 roku, miałem nadzieję zobaczyć niektóre z waszych!

21 - 40 of 61 Posts