Czy ktoś ma unikalną, spersonalizowaną tablicę rejestracyjną w swoim 718? Jeśli tak, podziel się.
Co kilka lat ustawodawca mówi o wprowadzeniu takiego podatku, abyśmy mogli przejąć pieniądze od wszystkich bogatych turystów. Na szczęście kontrargument użycia podatków od ośrodków wypoczynkowych, aby reszta z nas nie została przybita, utrzymał stabilność.Nie wspominając o oszczędnościach MT na podatku od sprzedaży.
Po roku w końcu na coś wpadłem. Nawet znalazłem tablicę rejestracyjną, która oddaje mój lakier Lava.
Entuzjaści prawdopodobnie zrozumieją "6SPeeD". Niektórzy zrozumieją "ManualTransmission". Przypadkowo MT oznacza również Montanę, co sprawia, że jest jeszcze zabawniej. Ci, którzy nie zrozumieją "6SPeeD", podrapią się po głowach, zastanawiając się, o co mi chodzi w naszym pięknym stanie (6 SpuDs MonTana ?????? Co to za facet, hodowca ziemniaków z bardzo małą farmą?).
Cieszę się, że pomyślałem o "ManualTransmission". DMV wymaga, abyśmy wysłali drugi wybór, a wszystkie alternatywne warianty 6 biegów są już zajęte (6speed, 6spd, 6 spd itp.).......
Oznaczenie modelu plus tablica rejestracyjna zawiera teraz idealnie wyśrodkowaną pełną specyfikację mojego samochodu:
718 Cayman GTS
6-biegowa manualna skrzynia biegów
View attachment 52151
Bonus za zamieszczenie w tym wątku? Wychodzę teraz, żeby wyprostować tablicę rejestracyjną!!!!!
Doskonała tablica! Oczywiście zawsze możesz użyć RABID VW dla swojego drugiego P-auta.
Haha! Tak, to świetna sugestia! Tak, dodaj mnie do Texas Roll Call (2d). Bardzo dziękuję za zaproszenie!"Oczywiście zawsze możesz użyć RABID VW dla swojego drugiego P-auta."
Nieco ezoteryczneCzy ktoś ma unikalną, spersonalizowaną tablicę rejestracyjną na swoim 718? Jeśli tak, podziel się.
kilka starych w kolejności:
MINI Cooper (mam też LTS MTR w Cooper S cabrio, którym jeździ mój syn)
M4 Cabrio
911 C4 widebody Midnight Blue (chciałbym, żeby to auto wciąż było moje!)
Dodge Magnum SRT8
Ulepszony Jeep Wrangler z 2013 roku (czy ktoś może zgadnąć, co to mówi - 2 znaczenia, które miałyby sens dla każdego jeepa?)
I wreszcie moje BMW i3
I tu byłem dumny z jednego (pojedynczego) talerza, który wymyśliłem i zajęło mi to cały rok......
Nie jestem Jeepy, ale zakładając, że "Jack" w jakiś sposób odnosi się do "Jeep", a Twój podrasowany Wrangler był szczególnie wdzięczny, gdy skakał ze skały na skałę, właśnie zrozumiałem jedno ze znaczeń przedostatniej tablicy.
Chylę czoła przed Twoją kreatywnością.
Idealnie! A podwójne było to, że Jeep z 2013 roku był serią "JK", co oznacza JK, bądź zwinny i nie przewracaj sięOczywiście rymowanka:
Jack bądź zwinny, Jack bądź szybki,
Jack przeskocz świecznik
Aha, zgaduję, i3 jest elektryczny z akumulatorem 33 kWh... czy to dużo jak na EV?
Ha! (Dzięki, od jednego starego Hokie do drugiego. Oczywiście, skończyłem pół wieku temu.)Perfect!
POZWALAnie wiem nic o Mini, więc nie mam pojęcia, co to jest silnik LTZ lub LTS.
Doskonała płyta!