Inne wątki na ten temat skłaniają mnie do podejrzeń, że pojawi się to po zbudowaniu Twojego samochodu. Widzę tylko "odkryj bieżącą fazę" na stronie "pojazdu", ale nie ma przycisku "szczegóły" i instrukcji.
Oto myśl: upewnij się, że dealer dla Twojego '24 użył tego samego identyfikatora Porsche, co dla Twojego poprzedniego samochodu. Musiałem wylogować się z aplikacji i zalogować ponownie z innym adresem e-mail jako nazwą użytkownika, aby zobaczyć status budowy mojego '24. Przypuszczam, że jeśli zaloguję się ponownie ze starym, mój sprzedany już '21 i jego instrukcja obsługi pojawią się ponownie.
Oto irytacja: Producenci samochodów wydają się celowo drukować tylko jedną instrukcję obsługi dla każdego poziomu wykończenia/pakietu, jakby chcieli wtrącić ci to w nos ("Wyposażenie opcjonalne pokazane" tłumaczy się jako: "Możesz nie mieć tej funkcji, zobacz, czego Ci brakuje?"). To sprawia, że frustrujące jest znalezienie instrukcji, które faktycznie mają zastosowanie (na przykład przełączniki sufitowe do oświetlenia wnętrza w Subaru mogą wcale nie wyglądać tak, jak pokazano na szkicu w instrukcji, lub w Audi mojej żony, gdy mówi: "W samochodach wyposażonych w..." myślę: "Czy mamy to?").
Zatem, skoro istnieje aplikacja z moim pojazdem i numerem VIN, a instrukcja obsługi jest teraz cyfrowa, dlaczego nie mogą jej dostosować do mojego wyposażenia opcjonalnego??? To byłoby uzasadnienie dla niepozwalania wszystkim na uzyskanie cyfrowej instrukcji w aplikacji...