Hej wszystkim. Bardzo dziękuję za wasze spostrzeżenia. Skończyło się na tym, że wziąłem przydział $0 ADM GT4 RS. Chociaż uwielbiam mojego GTS 4.0, za trudno było to przegapić. Niestety, w ramach umowy muszę rozstać się z Hansem (moim GTS) za dwa tygodnie, aby mogli uzyskać za niego najwyższą cenę w sezonie letnim. Jest to zrozumiałe z ich strony, biorąc pod uwagę, że są jednym z niewielu dealerów, którzy nie pobierają ADM. I tak. Byli uczciwi w kwestii mojego rozliczenia i mieszkam w stanie z ulgą podatkową od sprzedaży.
Ten samochód będzie jeździł po torze, AutoX, uderzał w wiejskie drogi i robił kilka wypadów po ulicach Seattle. Oto moja konfiguracja, która blokuje się do produkcji za dwa tygodnie na dostawę w październiku. Jest to MY25, prawdopodobnie ostatni rok produkcji.
configurator.porsche.com
Mam zwrócić mój samochód, który ma niesamowite modyfikacje, do stanu fabrycznego. Te są na sprzedaż.
Kolektory Soul Street (600 mil na nich) 4000$
Soul Performance Products Street Headers are built around large diameter, free-flowing catalytic converters with optimized cast flanges and runners for maximum gains in power, throttle response, and flat-six engine tone.
soulpp.com
Spoiler TWL Carbon Fiber Ducktail 1150$ (Właściwie potrzebuję błyszczącego czarnego spoilera OEM. Jeśli chcesz się wymienić, możemy coś ustalić w uczciwej cenie)
Purchase a carbon fiber ducktail spoiler for your Cayman/Boxster 718 online at Flat 6 Motorsports! This spoiler installs in minutes and features a gloss finish.
flat6motorsports.com
Łopatki wlotu powietrza GT4 są pomalowane na metaliczny lodowy szary. Można je przemalować. Wypolerowane logo GT4. 300$
Check out the deal on GT4 Side Intake Scoops (718) at Suncoast Porsche Parts & Accessories
www.suncoastparts.com
Osłony wnętrza TWL Carbon Fiber. Wygląda o wiele lepiej niż tani plastik OEM. 650$
Product name: 718 Cayman Carbon Fiber Interior Cover (9 pics) Matt Black Adaptable automobile mode/style: Porsche 718 Cayman . Boxster Material: Vacuum Carbon Fiber Brand: TWLCARBON
www.twlcarbon.com
Końcówki wydechu Fabspeed Carbon Fiber 500$
Designed to Fit: 2020+ Porsche Cayman GT4 2020+ Porsche Cayman GTS / Boxster GTS / Boxster Spyder (4.0L Only) Product Details: These exhaust tips from Fabspeed will work with the OEM exhaust system to add some flair and style to the back of your 718
flat6motorsports.com